Da!

joi, noiembrie 08, 2007

Haba haba

Andi Mitoi, omul care a adus Placebo in Romania, a adus si un sac de pufuleti in Headvertising. Initiativa, la fel ca si in cazul formatiei britanice de muzica pop-rock, s-a dovedit a fi un real succes la mase.


Miercuri, la fel ca in fiecare miercuri, am aflam ca suntem cocosati, avem un umar mai sus si ne transpira palmele de la tracasament. La fel ca in fiecare miercuri, promitem ca o sa facem miscare si o sa stam mai putin la birou.


Mai gras, mai bland, mai intelept, Iguana, gestionarul lui feeder.ro si, o vreme, art director-ul nostrum, a venit sa ia niste update pentru headvertising.ro.


Echipa de pe ING a fost la ING sa lase un tricou pentru Monica, sa-l poarte in Madrid, unde a pleaca cu transfer pe sase luni. Pe tricou scrie “Salut, sunt Monica, colega voastra din Romania.”. Am fost intrebati de ce nu am scris in spaniola, ca nimeni n-o sa inteleaga nimic. Credem ca “Romania” e un cuvant suficient de puternic sa provoci nu doar conversatie, ci si o expulzare rapida din colectiv. Si, pe de alta parte, un tricou facut dupa chipul si infatisarea omului, naste intotdeauna polemici. Multumim, Tolici, bafta, Monica.


Andrei, mai nou, lego artist cu juma de norma la Head, l-a facut din caramizi pe Sabau. Right.


Cosmin si-a achizitionat skate-ul asta barosan din State, Radu a testat doua zile Dodge-ul Nitro, iar Tavi incheie seria de nimicuri. Wooooooord…



Niciun comentariu: