Da!

vineri, august 15, 2008

O noua categorie sociala: “imbogatitii de mutare”.





Daca tot o sa avem mobila noua in Ark / Vama / Bursa (spuneti-i cum vreti), cea veche a facut obiectul unei masive tombole interne la care tot poporul din intreprindere si-a testat norocul pentru Ikeile noastre din 1999 (“avangardisti”, le luasem de la IKEA-ul din Budapesta si le-am carat cu van-ul pana la Bukres)

De altfel “Icheile” ne-au dat ocazia singurului si celui mai bun team-building pe care l-am facut vreodata cu agentia – asamblatul lor intr-un uichend hibernal de neuitat; pentru ca de pilda n-am uitat nici pana in ziua de azi cat de naspa de montat erau glisierele metalice ale rafturilor de la dulapioarele de birou.

Marii performeri ai zilei au fost Adi si Mihaela cu un bulan demn de 6 din 49. Daca ne invita acasa la ei, vom incerca cu totii un foarte mare “deja-vu”. Gentila Alina, noua posesoare a mesei “noastre” de ping-pong, ne-o va lasa pana la mutare. Iar Asociatia Noilor Proprietari ai Scaunelor de Bucatarie a fost de asemenea de acord ca ar fi deplasat sa ne oblige sa mancam in picioare.

Niciun comentariu: