Da!

miercuri, august 27, 2008

Poster, nu scamatorie


E un circ italienesc care a mai fost si anul trecut la Palazzo-ul Copiilor din Parcul Tineretului. Fac postere de zici ca lucreaza pe art cu Indiana Jones. Nu ne place circul, dar diseara o sa apelam la femeia cu barba si mustata care vinde bilete, sa faca un drum pana in cusca cu materiale promotionale, si sa ne aduca cateva d-astea cu Jaws. Cat costa, platim.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu spun ca "mint", mint sau spun adevarul? Asa suna un anunt de angajare menit sa atraga atentia curiosilor la vezi doamne celebrul paradox al mincinosului. De facto, o pastisa dupa problema lui Russell - un explorator e prins de niste bastinasi si i se spune ca daca minte, va fi pus la frigare, daca spune adevarul, va fi mancat crud, ce spune exploratorul? - care pune pe ganduri orice minte sanatoasa din Romania privitor la soarta angajarilor dispuse prin alte canale decat alea oficiale: alea neoficiale)...

Anonim spunea...

anonime, ce se intimpla, acum, ca am vazut si eu anuntul cu rechinii, mi-am amintit de o poveste cu un crocodil, tot dupa russel, care vine tot din zona dresajului: era un crocodil, care tinea un copil in gura si, cu gura plina, ii zicea mamei copilului: il maninc, sau nu? daca ma-sa zicea da, nu mai stiu, eram mic cind am citit povestea.

Anonim spunea...

dehelene, tu esti, ma?

Anonim spunea...

Anuntul comentat de mine exista: e dat de zet communication. Ala comentat de tine...e comentat de tine.