Da!

vineri, august 22, 2008

Vreti sa ne intalnim? Pai, venim noi la voi.

Sunt ultimele zile in sediul din fosta IPA, asteptam sa se usuce sapa autonivelanta in Rahova, ca sa ne mutam cu tot calabalacul la etajul 1 al fostei cladiri a vamilor. Intre timp lucram intr-un imens stup cu catrafuse, sarsanale si balast adunat in doi ani de publicitate pe Mircea Eliade 18. Din muntii de maculatura a scos capul un headline folosit in campania de relansare a CEC-ului, pe care l-am adaptat un pic la realitate din agentie, rupand logo-ul din partea de jos a paginii. L-am pus de usa de la intrare si functioneaza. Daca nu neaparat “conceptual”, macar mai acopera un pic din scena de mutare de la departamentul contabilitate. Multumim, Aneta.
Dupa mobilierul licitat de membrii shop-ului de creatie, a venit si randul nekermannelor cu poze, de pe vremea cand ca nu cumparam tiff-uri de pe net si trebuia sa rasfoim tomuri de cataloage venite de la Gulliver. Cum era de asteptat, nu le vrea nimeni. Ceea ce ne intareste convingerea ca suntem o agentie care a inteles internet-ul.

Si, oricum, daca o sa avem vreodata nevoie de vizualuri cu cutii si atmosfera de mutare, avem pentru cel putin zece campanii de print si outdoor.

Unicul articol care nu pleaca momentan la gunoi sunt niste NIKE vintage 1986, purtati de Alexandrescu vreo sase ani, intre lansarea albumului Europe – The Final Countdown si aparitia nestematei muzicale “I Will Always Love You”. Nicusorii au vreo 12.800 de kilometri la talpa, toti parcursi cu multa grija in Baia Mare si in Bucuresti (pe traseul Ozana – ATF – Ozana). Originari dintr-un "pachet de la rude" pre-revolutionar (vecini de pachet cu o caseta cu Bon Jovi), inca mai au viata in ei si sigur o colectie unicat de ciuperci si acarieni. Daca ne citeste vreun fashion aficionado, care e amator de antichitati numarul 44, sunt moca. Just, let us know.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Lasati-i tot la Lupsa. Numai unul.