Da!

joi, iunie 18, 2009

“Gig” la Clubul Ilustratorilor.

(cu si mai mare intarziere)

Treaba cu preluarea in NAG a expozitiei Clubului Ilustratorilor, a survenit dupa ce am avut si noi un fel de seminar in cadrul ei. Adica Gologan & Serban s-au prezentat cu un proiector, o prezentare si 2 ore disponibile si au explicat junilor ilustratori cum devine cu relatia posibila intre ilustratori si agentii, intre ilustratori si art-directori, intre ilustratori si bani, intre ilustratori si dead-line-uri, etc.



S-a discutat despre permanenta, dar falsa, dar permanenta criza de ilustratori, despre reticenta si despre tarsha agentiilor de a incerca oameni noi. S-a servit Schweppes de portocale.



Va continua intr-o alta formula, poate mai extinsa, poate “de la club la club”. Adica poate ar fi misto de introdus si ADC*RO-ul in aceasta combinatie – mai multe agentii, mai multe sanse de castig. Pentru ilustratori.



Cu aceasta ocazie, postam si doua campanii “ilustrate” din prezentarea de la “Bookatarie”, pe care nu le-am mai suit pe blog inainte. Una din 2001 (Connex Horoscop, illustrator Mircea Suciu) si una din 2008 (Santal 5, ilustratori Livia Coloji si Roman Tolici)








Si tot cu aceasta ocazie, sapand pentru prezentare am gasit si ilustratii de care uitasem, sau pe care le credeam pierdute in harduri crapate sau pe care bloggerul de serviciu nu le-a vazut niciodata in viata lui. Toate astea, probabil in vreo doua posturi ulterioare.

Niciun comentariu: