Da!

vineri, noiembrie 20, 2009

Murale din orasul lui Goodby Silverstein & Partners.

Cred ca ies mai usor art-directori din cetatenii unui oras in care ai ce sa vezi pe strada cand cobori sa-ti iei paine si cremvursti. Si aici nu ma refer la delirurile ilizibile ale unor teenageri ambetati care “teg”-uiesc de-an-pulea scari de bloc si tramvaie fara aparare, ca in Bucuresti. Mai mult, aici e mai mult munca cu pensula, nu cu spray-ul – time to get dirty! Ceea ce va urez si voua.










6 comentarii:

Unknown spunea...

eu cred ca la astia ies art directorii in strada.

Anonim spunea...

Dupa ratata fuziune W+K+Head sa ne asteptam la altceva chiar mai tare? Sau pur si simplu sunt poze de vacanta.

Anonim spunea...

Ma cam indoisc ca un art director ar putea face asa ceva. Nu uita ca nu sunt facute pe calculator.

Andra.

electricianul spunea...

pai, la modul ideal un art director trebuie sa poata functiona si cu curentul taiat pentru neplata facturii. cu carbunele sau un creion in mana, care va sa zica. ar trebui. ca in romania e putin altfel, deh, plutot naspa.

serban alexandrescu spunea...

stati calmi cu incuscrirea, don't hold your breath - dl. goodby nu are nicio agentie in afara statelor unite.

iar extrem de recenta Crispin Europe este de fapt fostul shop suedez exclusiv digital Daddy, asa ca hai sa ne potolim o vreme cu achizitiile spectaculoase in europa de est. momentan se cauta oameni care sa fie mai buni ca americanii pe online, si - sincer - deocamdata nu e cazul.

pe de alta parte, in randul verisorilor nostri din WPI a intrat recent si Wongdoody. "Baetzi", am putea spune; cine stie cunoaste.

miron mironosit spunea...

fuckin idiots // numele pe care l am ales pt flickr ul meu exprima ironic in oglinda cel ce priveste..adica tu Mironositule fitosule cu salariul tau cu vanturile tale..cu dineurile si tarfele care fac wrestling in caviar
desigur tu cititorule nu te incadrezi in categorie..atunci cine? pei tu !!..deaia esti idiot ..pt ca "teg" se scrie "tag" pt ca vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti ..despre ce se intampla pe peretii oraselor despre pasiunea si dificultatile intampinate cand te autopromovezi in strada fara clienti,contracte si bonusuri doar cu lacrimi , amenzi si haine murdare, si daca ai cerceta ti ai dat seama ca un art director e un tip care stie sa faca mai mult si mai putin sa si dea cu parerea si sa se joace in CS4 ca un geek pe wii..asumi dar esti superficial si pe un teren malos minat dar minunat pe care nu-l valorifici..Personal noningrat eu cred ca un tip care trece prin toate fazele creative poate face mai multe decat unul care doar da comenzi,comenturi si posteaza pe bloguri //Interventiile din Peretii pe care ii aveti in Fig.5 si 6 ,7,3,2,1 sunt realizati de tipi care inainte sa lucreze pt corporatii - dadeau tagguri si umpleau blocurile writteri si ilustratori urbanisti racolati la timp.. tu vii cu concepte eu vin cu atitudine si actiune dar toti trei suntem niste fake eu macar imi asum!