Da!

vineri, martie 12, 2010

Yahoo, yahoo, copii si frati.

Creatia in deplasare - la Media Investment - incercand sa vada ce-au sa vada clientii, insa inainte sa vada clientii, vis a vis de noile oferte ale lui Yahoo (dar nu numai)



Din program: campaniile “de re-targetare”, the Flickr issue, de ce n-o sa-I poti spune niciodata cu precizie clientului cat o sa coste campania lui pe Yahoo, precum si adevarul gol-golut vis a vis de intrebarea “de ce cand cumperi la CPM ai voie sa ai bannere mai grele decat cand cumperi la CPC?”



Morala? Din punctul nostru de vedere, e “hold your horses” cam pana prin august 2010, cand o sa avem Yahoo.ro, nu .com si n-o sa mai trebuiasca sa ascultam de legislatia americana sau de IAB. Si cand se pare ca o sa putem targeta si “pe localitate”.

3 comentarii:

andreea spunea...

Nu se poate "pe localitate" acum? Oh!

serban spunea...

spre surpriza noastra, nu. "nu renta" se pare, sau cel putin au fost de parere niste costume de peste ocean - desi Romania e a doua tara ca numar de utilizatori dupa US of A pe domeniul '.com'; dar asta doar pentru ca alte piete barosane au deja domeniul lor, deci chinezii, indienii si altii asemenea nu intra pe yahoo.com

Anonim spunea...

Da, probabil, de aceea este