Da!

vineri, august 20, 2010

Are baba

In timpul unui deratizari a drive-ului "comun" (adresa la care se gaseste arhiva agentiei si pe unde se sharuiesc lucruri dubioase care nu incap pe mail) ne-am gandit de doua ori inainte sa radem definitiv folder-ul "pufu".
Ne gandim de doua ori si inainte sa spunem daca pungile astea sunt mega misto sau daca nu cumva sunt cele mai jenante si infecte demonstratii de Corel ever. Clar ceva pe la o extrema. Si clar pe-aici ar trebui sa ramana design-ul pentru produsul asta.
Exista o punga cu design lame prin magazine, ceva de pe la un FMCG baban, care s-a gandit ca daca tot cumpara fabrica din curte a unui baimarean, trebuie sa bage si niste bani intr-un redesign de ambalaj. Pentru genul asta de abordare, se potriveste o replica de-a lui Staiculescu, pe care o auzim adeseori la sedinte cu clienti: "Eu, daca ar fi compania mea, n-as face niciodata una ca asta." Pufuletii trebuie sa stea in pungi cu clipart-uri imprimate prost, asta le da "acreala". Sau cel putin, asa ne plac noua.















(la ora inchierii editiei, Gologan s-a dat in gat, spunand ca astea toate sunt pungi pe care le-a scanat el in ani de zile; si ca nu e de acord sa le sharuiasca pe blog. Bine. Our lawyers will contact your lawyers. Si poate ne intelegem cumva sa scoti de la naftalina si sacosile alea de la piata. De dragul polemicii, nu de alta.)

Un comentariu:

Emilia spunea...

mai sunt si pufuletii veverita pofticioasa :)