Da!

marți, septembrie 14, 2010

Marci pentru care am lucra – part XIII

Zubrowka, adica vodca poloneza cu gustul cel mai interesant. Bun si mitul fondator, cel cu firul din iarba preferata a zimbrilor (pentru ca asta inseamna Zubr), bagat in sticla. Ca orice produs diferit, pregnant, bine individualizat, nu prea se aduce in Romania, unde se importa mult mai obisnuita Wyborowa. "Cause we cater to the masses, don't we?"


Si daca tot am amintit de zimbri si alcool, sa stiti ca avem si noi zimbrii nostri betivi, si nu la figurat: am vazut un documentar in care unii filmasera niste bieti zimbri din Hateg proaspat hraniti cu borhot. Unde e WWF-ul cand ai nevoie de el? Pai, unde sa fie, face niste campanii de comunicare carefully airbrushed. Doar n-o sa faca “field work”, nu?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am fost la peste, cu pescarii, plictisindu-ma pescuitul, doar pentru a avea ocazia de a bea (nu singur) Zubrowka.

E mai buna calda decit rece.

Se gasea la supermarket-ul Primavara, in Drumul Taberei, la 35 de lei sticla de 75. Acum 4 ani. Daca mai gasesc, va anunt.

scandic la carton spunea...

adica, e buna si calda, pentru ca are gust, nu e seaca si oarecare - ca rece e buna orice vodca (ma rog, aproape orice vodca) si, da, spune-ne daca mai e valabil izvorul tamaduirii din drumul taberei.

Iulian spunea...

Tot ceva bun, tot polonez: http://en.wikipedia.org/wiki/Goldwasser

Marius Zaharia (Adobe) spunea...

Tocma' ce ma pregateam sa intreb unde se gaseste, cand vazui comentariul lui Dan.

Vedeti cum ati facut deja "demand generation"? Si nici macar nu lucrati pentru ei!