Da!

miercuri, septembrie 29, 2010

"Premiile noastre chiar se dau!"

Asa suna un slogan de acu' vreo 5 ani, de la niste insi care voiau sa "capitalizeze pe insight" in momentul in care au inceput romanasii sa aiba dubii ca premiile alea din promotii chiar le umfla cineva. Asa strigam si noi acum, ca tocmai am avut si noi o promotie cu premiu. Fericitul castigator al tricoului "Carpati" - Laurentiu Popa - chiar l-a dus acasa ieri, cu ocazia Noptii Agentiilor.


Care noapte a iesit mult mai misto decat am crezut/sperat noi (de obicei niste gazde stangace si inepte). Suta de "programe" tiparite din care credeam sincer ca o sa dam max jumate ("cine dracu' sa vrea sa umble brambura prin Rahova, noaptea?") s-a terminat in primele 2 ore si a trebuit sa dam printuri chioare, la imprimanta, pentru amatorii de memorabilia de la noi.


De asemenea, nu si-a rupt nimeni coloana vertebrala incercand sa se suie pe peretele de escalada, si pentru asta primeste felicitari resursa umana nr. 1 (Craciun, cine altul) care nici rangi fiind nu a pus viata invitatilor in pericol (aici pozat impreuna cu resursa umana nr. 5, adica de acum celebrul domn Ambrozie).

Niciun comentariu: