Da!

luni, octombrie 18, 2010

“Bine ca esti tu cochet”.


Nu e un nou ciclu de evenimente informale organizate de Head, ci e asteptatul moment cvasi-lunar cand ne vine lada cu chestii comandate la Department of Goods.


Astfel Cornel “Parizer” Gologan are si el in sfarsit o geaca de iarna care sa ii vina, Craciun (featured) o caciula cu care sa iasa din nou in evidenta mai mult decat ar trebui si, in general, toata lumea asteapta mai increzatoare iarna, cu fleece-uri, geci si ghete relativ diferite de ce gasesti la Hervis & Deichmann. Astfel vom intampina mult mai detasati atat crivatul dinspre Chisinau cat si privirile hipsterilor din Tago Mago.


PS: acest post vine si "la cererea" (not!) Anonimului care ne-a lasat cuvinte atat de calde, moi si maro la comment-urile post-ului despre fostii nostri practicanti. Iata, e adevarat: ne facem si noi vinovati de tot ce crede dansul ca e gresit cu oamenii din publicitatea romaneasca.

4 comentarii:

anonim sergio tacchini spunea...

dar nu va banuiam ca ati fi voi mai cu mot, doamne fereste!!!! sunteti si voi la fel de bine inregimentati si - iata - infofoliti ca restul confratilor vostri de care, uneori, va disociati cu dispret princiar

ps: cand scoateti fashurile de la cutie imi amintiti de baietii aia care acum cativa ani isi cumparau Fila si Puma "originale", aduse "de niste baietasi de-afara"

doru persinaru spunea...

pai astia parca nu livreaza in ro..

Unknown spunea...

cum se numeşte tichia aia, că nu reuşesc s-o găsesc pe situl lor?

Unknown spunea...

Nu contează, am întrebat şi n-o mai au pe stoc.