Da!

joi, octombrie 14, 2010

Cutter-ul lui Sinboy.



Din nou am colaborat cu ciudatul mustacios britanoid, fie si numai ca sa aflam de ce a dezertat inainte de vreme din Platform-ul lui Wieden+Kennedy (ne-a povestit, va zicem la urmatoarea Noapte a Agentiilor).


De data asta omul nostru se pare ca a taiat pentru ING foarte multi metri patrati de carton – totul pentru vizualurile din carticica pe care am facut-o vis a vis de Planurile Financiare pentru Copii. Care carticica va locui in curand in servieta unui consultant ING chitit sa-ti binefaca odrasla. Totul in sos de ‘futurologie’ naiva, bineinteles - trei dintre ilustratii, in acest post; art-director Dragos Platon.

2 comentarii:

Concurs Invisible spunea...

Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

nu am credite la banca spunea...

sugeti pula cu tot cu ingul si cu campania voastra de tot cacatu'. auzi si tu, iti iei copilu' in vizita la londra (londra, sa moara ma-sa, ati descoperit-o toti romanii de vreo 2-3 ani incoace si zici ca v-a fatat alde ma-ta direct in aparatorii patriei de la ei d-acolo, din croydon) si apoi, obraznicie, il mai si dai la scoala acolo. futu-va-n gura cu ingu vostru cu tot, cascati ochii in jur si vedeti frigu, foamea si frica si nu mai visati la perfidu albion, ca realitatea romaneasca e mult mai imputita decit pot reclamele mincinoase sa curete