Da!

vineri, octombrie 08, 2010

Repede, la Helmut Lang cu noi! Sau nu? Sau da?

Ieri, prima editie “pe stil nou” a lui Bine Ca Esti Tu Destept. Desteptul de serviciu a fost Cezar Ionascu, omul din spatele lui domnideromania.blogspot.co ; un domn destul de curajos daca a vrut sa vorbeasca despre batista din buzunarul de la piept al costumului intr-un loc unde domneste blanda dictatura a blugilor la conversi.


Omul a iscat o prezentare-discutie-polemica pornita de la tema “romanii si nashpetele lor costume” si ajunsa finalmente la intrebarea “dar de ce toate stau mai bine pe negri?”, cu corolarul nostru “da, haina cam face pe om dar cat ne enerveaza asta”. Pe scurt, a fost despre coduri de comunicare mascate in coduri vestimentare, despre relatii de putere si despre gradul in care poti fi luat in serios in momentul in care in mod activ incerci sa te impotrivesti conventiilor. Si, cu aplicabilitate mai directa – “oare ai mai multe sanse sa iei un cont de 3 milioane de la niste domni demni sariti de 45 de ani daca te imbraci si tu la costum?”


Oricum, daca aveti o epifanie vestimentara la un moment dat, Cezar va poate recomanda un croitor sau va poate face un audit de garderoba. Si va poate explica de ce lui i-a crescut brusc randamentul & productivitatea dupa ce si-a luat un ceas pe care nu si-l permitea. De unde si proaspata noastra idée de a cere - de acum inainte - la angajare de art-director dovada posesiei a macar unui Panerai (preferabil Luminor Marina).

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.