Da!

miercuri, octombrie 13, 2010

S-a terminat luna cu 5 saptamani.

Adica ieri am avut sesiunea cu “pareri de final” vis a vis de prima noastre serie de interni. Trebuiau sa stea o luna, au stat mai mult. Doi dintre ei si-au luat inima in dinti si 0,5 mii euro de la parinti si au dat si la Scoala ADCRO. Au intrat - deloc intamplator, ar zice unii. Altii ar zice insa ca ar trebui sa ne credeti pe cuvant ca nu ne-au aratat niciodata subiectele de la testul de admitere. Deci au intrat 100% pe barba lor.


Si cu aceasta ocazie, le multumim inca o data pentru micile joburi cu care ne-au ajutat in saptamanile cat au stat in agentie. Si chiar exista un proiect “pe bune” in care s-ar prea putea ca pana la urma sa se aprobe la client si unele din lucrurile propuse de ei – vom reveni cu detalii cand & daca va fi cazul.

13 comentarii:

Anonim spunea...

croiti dupa chipu si asemanarea voastra. niste cacanari cu tricouri imbecile. nu, nu am aplicat la scoala, my school days are over

managementul crizat spunea...

doar doi au tricouri. deci, ce ai cu fetele? (baietilor am sa le zic sa inceapa sa poarte helanci pe gat de nylon, ca sa intre in gratiile oamenilor anonimi de pe internet. si basca cu paratraznet, de tractorist)

si, nu stiu daca ai remarcat, nu te-a intrebat nimeni daca ai aplicat la scoala sau nu.

madam spunea...

@anonim dar in ce sa se imbrace, frate? mai neutru decat tricou ce poate fi?

anonim doar pe internet spunea...

@managementul crizat: vreau sa spun ca sunteti toti o apa si un pamant, atat la figurat, cat si la propriu, printre care purtati toti tricouri cu imprimeuri sugubete si tenesi de patine cu rotine. costumurile de muncitor in publicitate, cum ar veni.
ps: doare mai tare cand e anonime, managementule

matakus spunea...

anonime, io-s noroi (adică apă+pămînt); am și un tricou cu Carpați (mega-fitză, nu?), merg mult cu bicicleta (decît ca să salvez sărmana planetă, nu-i așa?) da' cînd te citesc m-apucă frica.
Dacă oi fi unu' d-ăla care pune mîna pă AK47 și vine la hed să se răzbune pen-că și-a depus cv-ul și n-a fost băgat în seamă?

Da', iaca, ai și tu clipa ta dă glorie... moamă ce de comentarii stîrnești...

managementul crizat spunea...

te inseli: in caz ca doare (si acum nu doare) doare mult mai putin cand e anonim.

pentru ca intotdeauna o sa crezi ca omul care te critica nu e JD Salinger ci vreun cretin complexat cu non-coaie, care da in cap la oameni pe la colturile de strada unde nu bate iluminatul public (ca sa nu il vezi ca are cosuri galbene pe fata si e urat ca ribery)

Teo spunea...

Hey, imi puteti spune daca se mai fac recrutari pt intership?
Sunt anul II la SNSPA Publicitate.
Nelegat de commenturile de mai sus, as fi vrut sa dau si eu la scoala ADC dar nu s a putut. As vrea f mult insa sa incep un intership..

anonim, toale de la miniprix spunea...

@managementul crizat: lumina aia trebuie sa fie roz, nu merge schema cu orice stalp.

"toti care va critica anonim reprezinta niste indivizi castrati" suna a suparare de maistru pe care-l doare ca lumea nu ponteaza la iesire.

scuze pentru interventia prelungita, nu intentionam sa jignesc pe nimeni, sanctionam doar o tinuta si o conduita. sunt si eu un fashionista, ca si domnul din postul cu costumuri pentru domni.

managementul crizat spunea...

@Teo

dupa ce se termina scoala ADCRO (adica prin februarie cred) probabil ca o sa mai facem serii de interns. insa nu stim cat de multi in serie si cat de dese. dar stai intai sa vina februarie.

managementul crizat spunea...

@ anonim

zici ca ai vrut sa "sanctionezi o tinuta si o conduita". poti sanctiona cel mult o tinuta, ca nu prea stii nimic despre conduita lor, dintr-o simpla poza.

din primul tau post a deranjat cuvantul "cacanari", nu neaparat cuvantul "imbecile".

anonim, dazed si confused spunea...

@managementul crizat
imi cer scuze pentru cuvantul "cacanari", a fost total neavenit. dar sanctionam tocmai conduita. care ii face pe niste pusti sa va idolatrizeze - nu neaparat pe voi ca agentie, ci statutul de muncitor in publicitate, desemnat prin acei itemi de status specifici mestesugului vosru, adica tricoul cu imprimeu hazliu si tenesii de skate. voi sinteti grupul lor de referinta, iar ei se unesc in cuget si in crez cu voi, incepand de la toale.

Teo spunea...

Multumesc mult pt raspuns

Anonim spunea...

bleah, boring, so very boring