Da!

luni, octombrie 25, 2010

Urmatorul BCETD

Am stabilit cu cine: Bobby Voicu. Am stabilit cand: miercuri, pe 27, la 5. Culmea, avem si-un poster. Si am stabilit unde, adica am rezervat sala. Deci 98,6% din eveniment s-a rezolvat.





Si-ar mai fi un 0.7% de rezolvat cu: formatat card de memorie. Update-urile, evident, or sa curga pe facebook sau tumblr.

4 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Se pare ca nici la mine nu vede Facebook-ul tag-ul pus asa ca me exprim si aici (fiindca imi doresc tare mult sa vin pe la voi si sa-l aud si pe Bobby Voicu). Promo-ul este dupa cum urmeaza: Ana-Maria Ciobotaru ”Exista un post in care se fac bani cu fiecare post. Bine ca e Bobby Voicu blogger destept! Hai sa-l vezi la Headvertising”

Alexandra spunea...

s-a receptionat :D

Emil spunea...

Constrânsă de lumea din ce în ce mai puțin impresionată de TV, ziare sau alte invenții ale secolelor trecute, Headvertising, o agenție mai curând interesată de Idei decât de medii, a ajuns să se întrebe tot mai serios: „Ce-i cu on-line-ul ăsta?”

Bobbyvoicu.ro, blogger din fire și recunoscut pentru asta chiar și de marele deschizător de on-line, sufixul oricărei adrese de mail de acu’ 10 ani, nimeni altul decât marele Yahoo!, a ridicat mână conștiincios.

Răspunsul lui: miercuri, ora 17:00 la The Ark.

Emil Truță

Alexandra spunea...

Emil, te asteptam