Da!

marți, martie 22, 2011

Dupa cum probabil stiti déjà. Sau nu.

Intre noi si UniCredit Tiriac a survenit la inceputul anului un seism cu magnitudinea de 9,8 pe scara Richter. Daca a avut legatura cu faptul ca nu prea puneam noi multe lucruri pe blog despre proiectele UniCredit? Desi peste 50% din timpul muncit de oamenii din agentie era doar pentru UCT? Pai, s-ar prea putea sa fi avut vreo legatura.

But it takes two to tango. Si de dansat, am demonstrat din 2000 incoace, ba pentru Bank Austria Credit Anstalt, ba pentru HVB Bank, ba pentru HVB Tiriac (those were the days!) - ba chiar si pentru UniCredit Tiriac, destula vreme - ca stim sa dansam bine cu o banca. Dar, tot ca la dans, partenera trebuie si ea sa se lase condusa un pic.


Ce-i cu postul asta? E pentru ca am inceput sa primim reactii vis a vis de noul spot UniCredit dat in meciurile Champions League – si nu e al nostru, so don’t bust our balls aiurea; de data asta suntem nevinovati.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Si cine e noul Headvertising?

de la publicitate spunea...

Da cu ce mama dracului v-ati prezentat in pitchul ala de ati pierdut si a castigat chestia asta? Sau nici nu v-ati mai bagat?

de la alta publicitate spunea...

@anonim

"noul headvertising" este leo burnett, cum am tot vazut ca au inceput sa-si faca PR, brusc, de vreo saptamana.

oops spunea...

sa intelegem ca s-au pierdut si 50% din venituri? Nasol, pe praful asta... Bafta la pitchuri!

Anonim spunea...

piticii s-au suparat ca mai calcati stramb cu ing