Da!

joi, martie 24, 2011

Stim, suntem datori cu “ceva” despre noul site.

Pai, ca orice nou site, va fi un permanent work in progress. De pilda in materie de lucrari nu am putut deocamdata decat sa mutam ce era pe cel vechi – adica o selectie cam aproximativa si discutabila din punctul multora de vedere. (si nici teribil de up to date)

Deci in “nu mult timp de acum inainte” din el brusc vor mai disparea lucruri si la fel de brusc vor mai aparea lucruri. Dar am zis ca e totusi mai bine sa il punem sus chiar si asa, ca sa nu mai lungim boala, in stilul nostru caracteristic de “perfectionisti zadarnici”; stil la care vrem sa renuntam brutal.

De geneza e responsabil dl. Iashido, care – in afara de ideea ‘aprobata’ - a avut chiar si propuneri decente si rezonabile, spectaculoase dpdv tehnic sau foarte utile & friendly pentru lumea care ar intra pe site.

Dar cand a scos-o pe asta, am zis ca e o cretinatate atat de mare incat ar merita sa nu fim ”clienti” cu asa o idée imbecila. Cum toata lumea care a auzit despre ce ar fi vorba a avut un ras nervos, de descarcare, ni s-a parut ca ar merita sa ne atragem oprobriul “comunitatii de marcom” punand treaba in practica.

6 comentarii:

cosmin tapu face cduri cu muzica de masina spunea...

revolutie, coaie, ideea cu mailurile pe site. exact ca "life sharing", de acu 11 ani, facut de-alde mattes

sar din trip in trip, tiptil ma bag in fata spunea...

http://gallery9.walkerart.org/lifesharing

Anonim spunea...

DIOCLETIAN @ tapu

nu vad cum seamana
astia de la head au mail
aia au un site cu niste foldere
te cam pripesti, tapule

Mihaela spunea...

Eu personal abia astept si noile lucrari. Nu ca cele de pana acum nu sunt bune, dar deja le stiu, astept cu nerabdare si noutatile, succes.

dubstep spunea...

@anonim, in folderele alora cu siteul sint toate mailurile si corespondenta lor privata si de servici, plus acces la toate folderele lor

Anonim spunea...

DIOCLETIAN @ dubstep
pierzi "the big picture"
asta arata ca un mail
ala ca un folder cu foldere
driblezi aiurea