Da!

vineri, mai 27, 2011

Potocean si cu Muntean.

Minut cand se poate, 30 sec. cand nu se poate, iata noul spot pentru Gazeta, cu ocazia lansarii app-ului de iPad. Produs cu Parc Film, filmat de Radu Muntean - ca si precedentul pentru Gazeta.

Lead-ul, Alex Potocean, foaaarte bine ca actor, de mult n-am mai vazut asa ceva; multumit ca filmeaza in sfarsit ceva fara sa mai explodeze capse pirotehnice pe el (i-a explodat capul in “Hartia va fi…” si a mai si fost indelung impuscat de Securitate intr-o sura in “Portretul luptatorului…”)


E facut pe RED (bugetul, deh) insa etern-sarmantul Lucaciu a fost la post si nu se simte. Mai mult, ne-a promis ca ne arata niste probe fresh cu o ALEXA, digitala care aparent va mai bate inca un cui – penultimul - in capacul sicriului peliculei pe care o iubim atat de mult.

Spotul "may contain traces" dintr-o idée a Cristinei Caloian, unul din internii nostri – avand in vedere ca la un moment dat au fost asmutiti toti pe proiect si cateva din propunerile lor chiar au vazut lumina proiectorului din sala de consiliu a Gazetei Sporturilor. Le multumim si pe aceasta cale.

2 comentarii:

DigiTheme spunea...

Super tare reclama ! :)

Bravo!

canon7d spunea...

arata a digital naspa de la o posta, cu toata simpatia pe care o am pt muntean/ lucaciu

pe langa asta, nu il cred nici o secunda pe baiatu asta care vrea o marire de doi euro si 1 cm in plus.

fals si abuz de fals, cu arri alexa sau fara, spotul tot nu-mi place