Da!

miercuri, septembrie 07, 2011

De la Pojoranu citire




1. Putere GIF-ului animat! Un rus si-a facut un freak-alfabet pe care l-a numit Liquid Type, altcineva a capturat niste momente trademark din filmele lui Kubrick, iar un anume Ignacio din Texas si-a adus aminte ca suntem praf de stele.

2. Working hard or hardly working? Un student de la Yale a bagat Facebook-ul intr-o interfata care parodiaza Excel-ul, ca sa-i pacaleasca pe cei ce se hlizesc in monitorul tau. A numit-o hardlywork.in - fix pentru cei din segmentul "Mircea, fa-te ca lucrezi".

3. Wolfquest e un joculet facut pentru o gradina zoologica din Michigan cu scopul de a educa pustii despre cum e viata intr-o haita de lupi. Se joaca direct in browser si suporta pana la cinci jucatori in modul multiplayer, asa ca inhaitati-va si vedeti cum puteti cuceri noi teritorii din postura de lupi.

4. Daca uiti des sau ai nevoie de extra-context pentru notitele tale, ia-ti un SmartPen, adica un stilou care e si reportofon. Si deruleaza lin.

5. Sustinem produsele romanesti. IBM prezenta un telefon cu touchscreen in '92, iPhone-ul s-a lansat in 2007, iar Evolio Neura e prima tableta made in Romania anului 2011. Ah, si daca vrei sa o faci romaneste, atunci fa-o cu prezervativele Romed. In Bucuresti se gaseau la magazinul lui Adel (pe la Eroilor, intre '94 si '99).

Destul.

2 comentarii:

Ina spunea...

E tare hardlywork.in :))

mizfiz spunea...

mai baga pojo 252 :)
http://www.youtube.com/watch?v=fm84TklBTOk